sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sisustustapahtumasunnuntai

Tänään oli sunnuntaikävelijöiden iloksi oikein usempiakin sisustusaiheisia tapahtumia keskustassa. Tallipihalla vietettiin Pop up rymsteeraus -nimistä sisustustapahtumaa. Tallipihan talliin oli sisustettu näytille useamman eri liikkeen tuotteita ja pihan kojuista osa oli täyttynyt myyjillä. Paikalla oli muun muassa Oma Shop, jonka valikoimista mukaan tarttuikin uusi pirteä keltainen pilkullinen tiskirätti.

 
 Tallipihalla on normaalistikin kaikkea mukavaa katseltavaa ja ihasteltavaa, kuten suklaapuoti.

Tallipihalta jatkoimme matkaa Näsinlinnaan ylös Näsinpuistoon, jossa oli Milavida -keväinen antiikki ja sisustustapahtuma tänä viikonloppuna. Näsinlinna täyttyi sisustus ja antiikkimyyjien pisteillä. Myynnissä oli pienantiikkia ja muutakin pienempää sisustustavaraa. 

Design Boulevardin pisteellä tapasin Caritan, joka kertoi kaupan käyneen mukavasti ja kävijäkunnan olleen hieman erilaista verrattuna Designtoriin joka on vakiinnuttanut paikkansa "nuorten aikuisten" joukossa. Hauskaa, että sana leviää näin erilaisita yrityksistä ja kaikki hyötyvät!


Tämä kaunis huivi jäi nyt ostamatta, mutta mieleen pyörimään kyllä...

Kojuja oli ulkonakin muutamia, ja höyrymakkarapisteestä tuli oikean ulkoilmatapahtuman tuntua :D Mukaan tarttui vihertävä keväthuivi. Sisustustavaran kanssa iski pieni ähky, kun kaunista nähtävää oli joka puolella.

Kakkuateljeella oli myös piste Näsinlinnassa. Naiset kertoivat, että muutaman viikon kuluttua Tampereella aukeaa Kauppakadun ja Hämeenpuiston kulmaan cupcake kahvila! Nythän Kakkuateljeesta saa jo tilattua herkkuja, ja heidän cupcakejaan on myynnissä Sokoksella keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kuulemma tulevalla viikolla jo tiistaina, eli vappuherkkujen ostajat huomio.

Missä haluaisitte nähdä mainontaa tällaisista tapahtumista? Menevätkö ne ohi vai löydättekö tapahtumiin helposti?

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...