torstai 16. elokuuta 2012

Ellokselta sisustustavaraa

Elloksen kuvasto tipahti postiluukusta eräänä päivänä. Olin kyllä jo ennen tuota merkkitapahtumaa kurkistanut Elloksen sisustusosioon. Siellä tuntuu olevan nykyään tosi paljon kivoja juttuja! Yhden hutitilauksenkin ehdin jo tehdä. Sinapinkeltainen metallinkirjain oli karmivan värinen ja epätasainen. Palautukseen meni. Mutta eilen ja tänään saapui kahdessa erässä toinen tilaus, joka oli täyskymppi!

Kangaspäällysteinen valaisinjohto eteiseen

70 cm x 150 cm matto keittiöön

Harmaa tyynyliina Martinin petituunauksia varten (matkalaukku/nukensänky)


Erillisessä paketissa saapui jo eilen metallijakkara. Tilasin mustana, mutta tuote on niin hienonnäköinen että harkitsen valkoisen tilausta. Musta jakkara voisi olla yöpöytä, ja keltainen tai valkoinen tulisi sitten eteiseen... harkintaan! :)'

Poteeko Ellos teidän mielestä vielä kasaritilausmyyntituhkarokkoa vai oletteko uskaltautuneet ostoksille? :D

Rakkaudella,
Riikka

5 kommenttia:

  1. Ellos on ollut aina yksi parhaimmista verkkokaupoista ja postimyyntimestoista. Paljon hyvää ja eri hintaista/laatuista tavaraa vaatteista kodinsisustukseen. T. Anu

    VastaaPoista
  2. Hieno tyyny Martinin sänkyyn! Matlaukku-tuunaus sängyksi on hauska idea :) Mulla on vanha nuken sänky, jonka oon maalannu mustaksi ja siinä tyynyn päällä valkoinen lampaantalja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan hieno! Mä olen maalannut nukensängyn jo harmaaksi, katsotaan kumpi päätyy ensin käyttöön... matkalaukku vai se :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...