perjantai 24. elokuuta 2012

Asuntomessut: Lemmikkieläimille

Nyt vuorossa Tampereen asuntomessut ja bongauksia Vuoreksen kohteista lemmikkieläinten tarvikkeisiin ja paikkoihin.Kohteen 15 Muutametalot Villa Vuorelan autotallissa oli Hannas -putiikki, jossa myytiin messutalonkin sisustuksesta bonagattuja juttuja. Ruokakupit löytyivät valikoimasta. Pieni voisi olla sopiva Martinille. Kauniinvärinen ekokuppi olisi aina hyvä ostos! Sen sijaan mukaan tarttui kaksi metallista kirjainta... niistä lisää myöhemmin :) Linkki Hannas nettikauppaan tässä, onpas muuten kauheasti kaikkea ihanaa.

Seuraavat bongaukset ovat kohteesta numero 13: Mutteri passiivi kivitalo. Siellä työhuone oli rajattu lasiovella, ja lemminkin oleilupaikka laitettu sinne. Sisustustavaroista osa on hankittu muuten Design Boulevardista.


Tyylikäs koiranpeti on nimeltään Neroko Stay L. Hieman hintaakin on (590e) mutta onhan tuo useassa kohteessa nähty peti nyt tyylikäs kuin mikä...

Martin ei kyllä tarvitse tuollaista koroketta, mutta isommalle koiralle (joka ei ole häslääjä) toi voisi toimia? Vai onko se vaan kivan näköinen?
Samanlainen koiranpeti löytyi myös toisesta kohteesta.

Työhuone/ Talo Korko
Jämerä Loft 1 -kohteessa oli tehty persoonallisia huonejakoratkaisuja. Eteisen kuraeteinen/kodinhoitohuonetila on nimittäin omistettu kokonaan perheen koiralle. Katsokaas tätä Omaa Huonetta...


Hurtan tuotteilla somistettu huone näytti värikkäältä. Hurtan värit on kyllä piristäviä! Martiniakin odottaa neonkeltaiset valjaat syksyksi. 


Huoneen omistajasta ei jää epäselvyyttä ison kuvaoven ansiosta. Komea nimi muuten koiralle, Mick Jagger... Rockmaailmasta, kuten meidän Martin Axén! :)

Voi olla että viime vuonna Kokkolassa en kiinnittänyt huomiota lemmikkiasioihin, koska sellaista ei kotona tallustellut. Mutta nämä muutamat bongaukset tein tällä kertaa, ja toivottavasti nelijalkaiset ystävämme näkyvät myös tulevaisuuden messutaloissa. Kuitenkin niitä niin monilla on, että ns. tyylikkäät ja uudet ratkaisut ovat tervetulleita tälläkin sisutuksen osa-alueella :D

Rakkaudella,
Riikka


Postauksen virallinen  valvoja, Martin Axén (melkein 1 vuotta)

2 kommenttia:

  1. Näin kahden koiran omana ihmisenä pakko todeta, että loistava näkökulma asuntomessujen tarjontaan. Kiitos tästä postauksesta! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Tuota Mick Jaggeria käy ehkä hieman kateeksi... ;)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...