keskiviikko 8. elokuuta 2012

DIY: Lampunvarjostinkehikko valaisin

Olipa kerran remonttievakkopäivä äitini luona. Katselimme äitini makuuhuoneen valaisinta, joka oli lievästi sanottuna Romanttinen. Sellaisella vaaleanpunaisella tavalla. Eikä ihan vähän. Ja tuumasta toimeen, alkoi varjostimen riisuminen sen vaaleanpunaisesta tyllipäällyksestä ja kiinnitysjohtoa ympäröineestä vaaleanpunaisesta röyhelöharsosta.

Kaikki tapahtui niin nopeasti, että "ennen" kuvaa ei ehtinyt ottaa. Kun iskee idealla, niin siinä ei silloin paljon aikailla!


Kehikon alareunaan jäi vanhasta kiinnityksestä jonkinverran tahmeaa liimaa. Kiersin sen ympärille laatikosta löytynyttä valkoista kapeaa kanttinauhaa. Vanha liima toimi käteävästi kiinnitysaineena edelleen. Kun kierros oli valmis, kiinnitin liitoskohdan liimalla.
Romanttinen valaisin on edelleen, mutta hieman hillitymmällä ja modernimmalla otteella tällä kertaa, eikö? Laitoimme roikkumaan muutamia lasikristalleja ja pitsinauhoja. Niitä on helppo lisäillä tai poistaa mielensä mukaan. Pelkistetympään tyyliin toki kehikko ilman koristuksia olisi myös oikein hyvä. 

Tällainen pikainen tiistaituunaus syntyi, mitäs tykkäätte? Ja parasta tässä muutoksessa oli, että mikään ei maksanut mitään vaan tarvikkeet löytyivät laatikoista jo entuudestaan. 

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...