keskiviikko 15. elokuuta 2012

Asuntomessut: Ykkössuosikki 2012


Tampereen Asuntomessujen tunnelmaltaan ja idealtaan ykkössuosikiksi nousi kohde numero 13: Passiivikivitalo Mutteri. Tarkat tiedot kohteesta Asuntomessujen sivuilla täällä. 

Työhuone jossa lemmikki asustaa


Olohuone ei ole edukseen kuvissa, koska se oli korkea ja ilmava tila. "Kirkkoisa" oli jonkun takana kulkeneen messuvieraan analyysi.


Kohteen wc:t olivat samanlaiset, pitkänmalliset mutta silti toimivat. Malliltaan samanlaiset mutta väritykseltään erilaiset.

Yläkerrassa oli ikäänkuin yksiö, jonka voi erottaa omaksi asunnokseen tai käyttää esimerkiksi työskentelyyn. Aika ylellistä kyllä, koska ns. "työkerroksessa" olisi siinätapauksessa muunmuassa oma keittiö! 

yläkerran hauska parvi


Idealtaan, tunnelmaltaan ja kooltaan tämä miellytti mua jostain syystä. Siispä ehkä asuntomessujen ykköskohde. Paljon pieniä kivoja ideoita oli kaikissa. Koska rakentaminen ei ole tällähetkellä mitenkään ajankohtaista, perustuvat messubongaukseni vahvasti sisutamiseen ja materiaali/väriasioihin. Silti messut antoivat ainakin muutaman idean, vaikka nämä rakentajille ensisijaisesti ovatkin aarreaitta!

Mitä mieltä Mutterista?

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...