lauantai 9. heinäkuuta 2011

Keittiökrääsää

Onko Teilläkin se ongelma, että automatkalla mökkipaikkakunnalle on aivan liian vähän mahdollisuuksia tehdä ostoksia? Ei hätää, ABC-liikennemyymälät ovat vastanneet Teidänkin rukouksiinne.

Ja heikot sortuvat shoppailun tiellä...


Teelaatikko on siis tummaa puuta ja teksti on hopeisilla kirjaimilla. Metallisen muffinssikoukun laitoin vanhan ruman muovinappulan päälle. Ehkä vähän liian koristeellinen mun makuun, mutta pistetään kesän ja helteen piikkiin nyt tällä kertaa! ;) 

IvanaHelsingin maatuskakuvioiset patalappu ja patakinnas ovat muuten päässeet yhteen pitkän etsinnän tuloksena. Patakinnas tuli joulupaketista jo ajat sitten, mutta patalappua en meinannut löytää sille kaveriksi sitten niin mistään. Pienen (tai oikeastaan aika pitkällisen...) Googlettamisen tuloksena löysin tieni Oululaisen sisustuskauppa Bravo Lifestylen sivuille. Tilasin patalapun ja keittiöpyyhkeen, ja sain oikein ystävällistä ja nopeaa palvelua sähköpostikyselyihini. Suosittelen Bravo Lifestylen nettikauppaa, jos ette sitten satu Oulussa päin liikkumaan. 

(Patalappu näyttää muuten olevan alennuksessa.)

2 kommenttia:

  1. Helle teettää yhtä ja toista, täällä kans stailattu 2 päivää kotia.

    VastaaPoista
  2. Tuliko valmista? :) Mä päätin pitää pienen sisustuslakon, katotaan mikä hurrikaani täällä syyskuun koittaessa käy! (Pienet tavarat ei nähtävästi kuulu lakon piiriin... :) )

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe