torstai 28. heinäkuuta 2011

I heart Elvari

Ostin kesäkuussa ensimmäisen City Dealini Tampereelta, ja eilen kävin lunastamassa omien kynsien geelauksen Alex & Sandra -nimisestä kauneushoitolasta. Sijaitsi muuten sopivasti Härmälän leirintäaluetta vastapäätä, joten reitti oli tuttu! Palvelu oli nopeaa ja tulos oikein siisti, eli tyytyväinen asiakas palannee putiikkiin uudelleenkin! :)Ensimmäisessä kuvassa sormessa korulöytö viime viikonlopun Wanaja festivaaleilta Hämeenlinnasta: Elvari korujen sormus. Makeita ja kerrassaan herkullisia muovimassasta askarreltuja uniikkikoruja voi käydä ihastelemassa vaikka Elvarin Facebooksivuilla. 

Kuten arvata saattaa, korukojulla iski mieletön valinnan vaikeus, ja muutamien arvontalaulujen jälkeen (ja kojulle palattuani uudestaankin) saaliiksi jäivät ruusukorvikset kahdessa eri värissä ja pinkki sormus kukkapainokuvioineen.


Mitäs tykkäätte, lähtisittekö Te Elvarin matkaan? Entä löytyykö kokemuksia kynsien geelauksesta? Olen niin hullaantunut kiiltoon, että tekisi mieli geelata varpaankynnetkin vaikka sandaalikausi alkaa olla jo lopuillaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe