sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

I love Turku

Kesälomalla on parasta on, kun voi tehdä melkein mitä vain huvittaa ja ehtii tavata sukulaisia ja ystäviä oikein kunnolla. Niinpä kun kutsu kävi Turkuun vanhan ala-asteaikaisen ystäväni luokse, oli Micran nokka pian käännettynä kohti maamme vanhaa pääkaupunkia. Pieni helle ja surkea ilmastointi teki matkasta vähintäänkin trooppisen kokemuksen. Olen käynyt Turussa harmillisen vähän, ja tämän päiväretken jälkeen täytyy todeta: I love Turku! Mahtava kesäkaupunki. 

Picniclounas Kupittaan puistossa. Jättimäinen puisto täynnä lasten kiipeily ja leikkipaikkoja, sekä maauimala. Missä on Tampereen maauimala? Kysyn vaan...
Markettien ystävänä postaan myös tämän kuvan: Kupittaan Citymarketin mahtava patonki ja salaattitiski! Täältä nappasimme mukaan caesarsalaatit kahdella täytteellä. Pitäisiköhän alkaa kauppiaaksi ja pystyttää myös Tampereen keskustaan kävelymatkan päähän Citymarket? Vaasassakin on Citari ihan keskustassa.Ympäri kulttuuripääkaupunkimme keskustaa oli ripoteltu erilaisia taidepläjäyksiä. Kivaa väriä kaupunkikuvaan, onnea kulttuuripääkaupungille! Myös siistitty joenranta näytti aivan ihanalta. Suunnittelin, että ensi kesänä muutan kesäksi Turkuun ja vain istun joenrannan suloisissa kahviloissa. :)

Ja vielä Italialaista jäätelöä! Vadelmanmakuinen gelatto kruunasi ihanan hellepäivän.

Kiitos Turku ja Henna, nähdään pian uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe