tiistai 12. syyskuuta 2017

Paluu blogimaailmaanTiedättehän, niinkuin paluu tulevaisuuteen mutta ei sinne päinkään? Tässä ei ole mitään tieteiselokuvien tai sarjojen tunnelmaa mutta sitäkin (ainakin itsenäni) ilahduttavampi tapaus nimittäin aloitan blogitekstien kirjoittamisen uudelleen tänne hyvinvointisivustoni alaisuuteen! 


Pienten blogialustan säätöjen jälkeen palasin todellakin vanhaan, sillä alan julkaista juttuja tässä entuudestaan tutussa bloggerin osoitteessani. Blogin arkistoista löytyy siis vuosien takaisia juttuja ja jos teitä lukijoita ei kiinnosta perehtyä historiaani niin minua nämä jutut viihdyttävät varmasti. Monenlaista kehitystä on tapahtunut ja hyvä niin, mutta menneessä on myös paljon kallisarvoista!


Bloggasin vuosia Rakkaudella Riikka -nimen alla lähinnä omaksi huvikseni, kun ystäväni sanoin eräänä vappuaattona että "Sinulla se sitten pitäisi olla blogi". Ja niin seuraavana päivänä sitten olikin. Tekstit liittyivät pitkälti kodinsisustukseen ja kuvasin kuvia päivityksiin muistaakseni ensimmäisillä älypuhelimilla jotka omistin. Vai olikohan käytössäni digikamera? En edes muista, mutta jokatapauksessa kuvien laatu ei ollut lähelläkään nykypäivän blogien mainoskuvalaatua. Megapikselit olivat kaikkea muuta kuin... megoja. Tämä ns laatupuute oli minulla kuitenkin selkeästi tiedossa jo niihin aikoihin (elettin varmaan noin vuotta 2008? Eli kohta kymmenen vuotta sitten!), mutta päätin että heikko kuvanlaatu ei haittaa vaan tärkeämpää on toteuttaa valmiita kirjoituksia ja jakaa ideoita sekä inspiraatiota muille ja saada sitä muilta takaisinpäin. Siinä on edelleen koko sosiaalisen median itu! 


Parasta blogaamisessa on se, kun joku toinen jakaa oivalluksensa sinun kanssasi kirjoittamalla päivityksen tai jakamalla kuvan tai vaikka vain ilahtuu sinun laittamastasi päivityksestä. Tai ilahtuminen on jo voimakas tunne mutta kunhan ei kamalasti pahoittaisi mieltään! Minun somekäyttäytymiseni on sellaista hyväntuulen päivittelyä, myönnän sen. En halua ottaa kovin kärkkäästi kantaa, en tosin tee sitä netin ulkopuolellakaan. Mielipiteitä saa ja täytyy silti olla! 


On tultu pitkä matka siitä kun viimeksi kirjoittelin blogiin tajunnanvirtaani. Tämä blogi tulee välillä sisältämään myös asiapitoisempia tekstejä eikä pelkkiä sisustustyynyjen kuvia, vaikka varmasti myös niitä. Aloin kaivata kirjoittamista tauon aikana ja huomasin sen kun aamuradiota kuunnellessani muutamana aamuna aloin jäsennellä keskustelun tuomia ajatuksia blogimittaan. Hei, minä haluan blogata tästä! Mutta ei ole blogia! 


Rakkaudella Riikka on viettänyt hiljaiseloa noin 1,5 vuotta ja tuntui oudolta että olisin yhtäkkiä kirjoittanut sinne ajatuksiani henkilökohtaisen kuntovalmentajan markkinointirohkeuden tärkeydestä. Sitäpaitsi, olin heti aloitettuani edellisen blogini päättänyt ja pyhästi vannonut että en koskaan aloittaisi kirjoituksia pyytelemällä anteeksi pitkää taukoa tai hiljaisuutta. Selittely oli mielestäni jotenkin turhaa. Päätin, että kun kirjoitan tai julkaisen jotain niin se on aina oikeaan aikaan ja elämään kuuluu tauot ja ajat jolloin somehommat eivät ole mielessä. Ja niin olkoon. Tiedoksi siis nyt jo että jos mietitte miksei blogi päivity niin ottakaa puhelin vaikka käteen ja kysäiskää, tosin todennäköisesti kyse ei ole mistään vakavasta mutta hei - minä haluaisin kuulla sinusta silloinkin!


Rakkaudella (nyt ja aina),

Riikka


Kuva: Anu Köyhäjoki-Järvinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...