perjantai 18. syyskuuta 2015

Uusi ruokaohjelma

Sain tällä viikolla uuden ruokaohjelman jonka personal trainerini on laatinut. Olen innoissani, sillä olen pitkään syönyt aamuisin rahkasmoothien mutta nyt alan syödä ainakin toisinaan vaihteluksi aamupuuroa! Kaurapuuroa! Huippuhyvää! Onneksi makuaistini on aika yksinkertainen ja pidän esimerkiksi banaanista, mustikasta, kevyesti sulatusta ruoasta ja juurikin kaurapuurosta!
Rahkasmoothie tulee silti olemaan varmaan ikisuosikkini, ja sille kuuluu kiitos oppimastani säännöllisestä ruokailusta joka lähtee käyntiin heti aamupalasta! Kun aamu alkaa ravitsevalla aamupalalla, lähtee kroppa käyntiin ja koko päivä rullaa mukavasti.En ole dieetillä mutta noudatan pääosin ruokavalioita joka mahdollistaa täysipainoisen treenaamisen ja tavoitteellisen kehityksen!Syön normaalia ruokaa, mutta vältän sokeria ja koitan syödä makeutusaineitakin kohtuudella. Ruokavaliooni kuuluu kyllä makeutettua mehukeittoa ja treenin jälkeen syön toisinaan Leaderin Whey protein + -jauhetta, mutta pääpaino on maitotuotteissa, vihanneksissa ja marjoissa. Muut proteiinituotteet ovat vähemmällä käytöllä. Ne varmaankin sopivat joihinkin tarkoituksiin mutta itse pyrin valitsemaan hedelmiä, pähkinöitä ja maitotuotteita teollisempien valmisteiden sijaan.Säännöllinen ruokailurytmi sopii itselleni ja syönkin n. 2-4 tunnin välein. Lisäravinteista käytän Omega 3 -rasvahappoja, magnesiumia ja D-vitamiinia. Flunssakautena vahvistan vastustuskykyäni Fensatin punahattu-uute kapseleilla joita löytyy ainakin joidenkin Life-kauppojen hyllystä.

Ystäväni nauroi joskus kun muistaakseni suunniteltiin yhteisen ystävän polttareita, että jos mulle järjestetään polttarit (hääpäivästä puhumattakaan) niin eväiksi pitää varata banaania ja mustikkamehukeittoa (pillilläjuotavana trip-mallina mielellään). Jep, oikeassahan hän oli! Lisättäköön nykyään mukaan myös joku rahkapirtelö ja rusinoita tai manteleita. Taitaisi mennä yhdeksi eväiden syönniksi... :D

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...