keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Cube-talo

Jyväskylän Asuntomessut ovat avoinna vielä 10.8. saakka. Olin tiistaina esittelemässä Living and roomin tuotteita kohteen numero kaksi terassilla ja kesäkeittiössä. Tässä kuvakatsaus kohteeseen numero 2: Honkatalo Cube! 

Kohde on mielestäni tyylikkäästi toteutettu kokonaisuus, jonka avara tilankäyttö ja vaaleat pintamateriaalit sisätiloissa luovat valoisan tunnelman. Piensisustuksen tuotteet täydentävät kohteen jopa ylellistä ilmettä, joka mielestäni on onnistunut ja viihtyisä! Erityisesti tykästyin yläkerran kylpyhuoneen lattialaattaan. Alla olevassa kuvassa näkyy yläkerran pienen kylpyhuoneen hieno pieni lattialaatta. Kuin mosaiikki! 


Yläkerran lastenhuoneessa on yhdistetty romanttista tunnelmaa hieman rouheaan metalliin tuoden särmää hempeilyyn.


Alakerran keittiö ja olohuone ovat avaraa yhtenäistä tilaa ja terassille sekä kesäkeittiöön avautuu näkymä suurten kadi-ikkunoiden ansiosta.Terassille rakennettu kesäkeittiö on upea lisähuone kesäkaudella. Sisustustavarat ovat siis Living and roomin valikoimista ja niistä voit kysellä minulta, kerron mielelläni lisää. Vaalea sohvan päällä oleva aurinkokatos on Askosta ja vedenpitävää markiisikangasta. Se liikkuu kiskojen varassa. 


Pihanumella työskenteli ahkera puutarhuri joka ei edes sateella levännyt. (Jälleenmyyjiltä robottiruohonleikkuri ovh alk 1 500e)


2 kommenttia:

  1. Wuhuu täälläkin Tamperelainen bloggaaja! Muitten samapaikkakuntasten blogeja on kyl niin kiva lueskella. Ihana blogi, jäin seuraan<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...