perjantai 31. tammikuuta 2014

Supertunnelmallinen kahvila: Lapinniemen Ansari

Tänään kahvittelin ihan todella viihtyisessä kahvilassa, nimittäin Lapinniemen Ansarissa. Marjamäen Pajutilan pitäjien kahvilaputiikki palvelee Tampereen Lapinniemessä, tarjoten kahvittelu sekä putiikkipalveluita saman katon alla. jotenkin tämä paikka miellytti minua ihan tosi paljon! Huokailimme työkaverini Ullan kanssa että nyt myö kyllä romahetaan, niin ihana paikka Ansari on! :D Tietoja paikasta löytyy täältä. 
 

 Herkkua oli siellä vitriineissä monenlaista, monenlaista...


Kahvilinjastokin oli ihan supersuloinen. Heti sisääntuloaulassa oli myös aikaisemmissa kuvissa nähtyjä myyntituotteita esillä. Ja kahvin myyntitilasta on käynti kahteen hieman erityyliseen ravintolatilaan.



Ansarilla on kaksi eri tilaa, jotka ovat kumpikin tyylikkäästi viihtyisiä. Ensimmäinen on vaalea ja elegantti pitsiliinoista tehtyine valaisimineen ja pinnatuolisohvineen. Ja nuo kaksi nojatuolia, eivätkö ne oikein houkuttele lukemaan jotain romaania? Väritys huoneessa on raikas ja modernin trendikäs makuuni, ehkä hieman romanttinen mutta jotenkin puun ja näiden raikkaiden värien yhdistely toimii!



Liian hienoja pipoja! Miksei niitä kaikkia voisi hankkia? ;)
Myynnissä oli myös koirankeksejä näissä söpöissä purkeissa, kappalehintaan. Hauska idea!
Toisessa huoneessa oli värikkäämpää ja tunnelmallista punatiiltä. Väreinä penkeissä oli tumman harmaata ja ne oli päällystetty hienolla pehmeällä lampaannahkajäljitelmällä (?). Selkätyynyinä oli yhteensopivia harmaita, violetteja sekä kukallisia tyynyjä. Olisiko tässä inspiraatiota värien osalta mökille, jonne ajattelin tehdä trukkilavoista sohvan? ;)






Olipas ihana käydä kahvitauolla täällä tunnelmallisessa kahvilassa! Ja paikka on auki joka päivä klo 11-20 eli hyvin pääsee vierailemaan! Tätä suloista ja tyylikästä paikkaa voi myös vuokrata juhlakäyttöön... Mitkähän juhlat sitä järjestäisi? ;)

4 kommenttia:

  1. Juhlat! Kissanristiäiset? Tikusta asiaa -juhlat?
    Mä pistin silmäni tuohon valkoiseen pinnatuolilta näyttävään sohvaan, ihana! Ja kiitos vinkistä, Marjamäen Pajutila on ihana paikka ja tuttu vierailukohde, pitääpä käydä tuollakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinnatuolisohva olis ihana... Ja joo, tällainen citympi vaihtoehto! Mitkähän kissanristiäiset sitä keksis... Martinin 3v juhlat? ;)

      Poista
  2. Ja mikä parasta , asutaan samoilla nurkilla :D

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...