lauantai 9. kesäkuuta 2012

Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista...

Suosikkisanontani, joka pitää nyt kyllä paikkansa enemmän kuin... no, koskaan! Mutta mukavalla tavalla kaikenlaista, että mikäs tässä olessa. Tuotanto jäi töissä kesätauolle, ja sitä juhlittiin asiaankuuluvalla antaumuksella viikko sitten. Kesäksi siirryin Tohloppiin toiseen tuotantoon töihin. Mukavaa on ollut, ja kaikkea uutta mielenkiintoista tutustuttavaa!


Mutta Se Juttu, mikä on vienyt aivokapasiteetistani suurimman osan on tietenkin tuleva muutto ja remontin suunnittelu. Apua mulla on onneksi ollut, ja jatkossakin aion kyllä pyytää apua. Yksin ei oikein pysty, ehdi eikä ole mitään järkeäkään pähkiä asioita! Ystäväni Muoto Designin Hanna tekee suunnitelmia remonttia varten. Kävimme mittailemassa edellisen omistajan tutkivan katseen alla paikkoja... Hanna on löytänyt ihania seinämateriaaliehdotuksia ja ratkaisuja kylpyhuoneen päivittämiseen. Kaikki muutos tulee olemaan sitä niin sanottua pientä pintaremonttia, koska asunto on pohjimmiltaa siistissä kunnossa.

Asunnon pohjan takia suuri osa vanhan asunnon kalusteista saa lähteä uusille omistajille kiertoon. Muutama rakkain esine tulee mukana toki, mutta osa on liian suuria. Kiinnostuneet voivat kysellä tarkempia tietoja "poistomyynnistä", niin kerron. Ajatuksena on, että asunto on remonttihetkellä tyhjillään, koska lattia maalataan. Heinäkuulla me ollaan Martinin kanssa muuttoevakossa pari viikkoa. Osa ratkeaa työreissun takia automaattisesti, mutta osalle ajasta vielä etsitään kyläilypaikkaa. Uskon kuitenkin että kaikki järjestyy varmasti hyvin, enkä malta odottaa uutta kotia ja muuttoa! 

Innosta soikeana & rakkaudella,
Riikka (ja pikku Martin)

Martin lähettää merellisiä terveisiä, seilori on valmiina veneilykauteen! Vai onko sittenkään, ilmeestä päätellen ei...

2 kommenttia:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...