lauantai 2. kesäkuuta 2012

Sisustustarrataivas

Selvittelin keittiöni Bon Appetit -tarran alkuperää, ja Hanna vinkkasikin sen löytyneet Art4you -liikkeen valikoimista netistä. Kun selailin sivuja, tuli vastaani monta ihastusta herättänyttä tarraa viime kesäisiltä Kokkolan Asuntomessuilta. Tämä liitutaulutarra sopisi mainiosti pienempäänkin keittiöön.Myös seinälamppu on hauska!

Art4you valmistaa myös tätä asuntomessutalosta bongaamaani suurkaupunkitarraa. Tekstisommitelmaa saa vaikka kuinka monessa värissä. Aika hieno, vai mitä tykkäätte muut maailmanmatkaajat?Ja myös omasta keittiöstäni löytyy saman yrityksen tarra. Nyt muuttaessa mietinkin, että mitkä ideoista sitä varastaisi ja veisi mukanaan omaan kotiin. Täällä on niin kivasti moni asia! :)


Suosittelen kurkkaamaan sivuja, sieltä löytyy vaikka millä mitalla ihania tarroja. Esimerkiksi liitutaulutarrat jääkaapin oveen alkoivat houkutella. Tai sitten "Yes, its a beautiful day" tarra, vaikkapa eteiseen? Valikoimissa on myös huurrettuja tarroja, näkösuojiksi kylpyhuoneeseen tai ikkunaan.

Tämä juttu on kirjoitettu siitä syystä, että toisinaan joitakin asioita (kuten nyt näitä saman firman tuotteita) vain pulpahtelee eri puolilta.

Miten on, lämpenettekö te sisustustarroille?

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...