torstai 22. maaliskuuta 2012

Sisustusmylläkkä

Täällä on nyt käynnissä sisustusmylläkkä! Tältä se näyttää...


Seinällä on Tikkurilan värimalleja ja kirppistuoliprojekti etenee. Ikean Lack-pöytä toimii kätevänä maalaustelineenä, suosittelen pieniinkin asuntoihin avuksi! ;) Maaliksi valitsin summanmutikassa hypermarketin maaliosastolta pienen purkillisen Tikkurilan Helmi-maalia, vesiliukoista kalustemaalia. Tuolissa oli ohut vanha lakkaus päällä, mutta sudin maalia siihen päälle reilusti. Pienestä purkista jäi ensimmäisen kerroksen jälkeen vielä maalia, ja katseeni osui Ikean Bekväm-jakkaraan keittiössä. Se on palvellut raakapuisena jo monta vuotta ottaen hieman värijälkiä pintaansa. Jakkara toiselle Lack-pöydälle ja sutimaan!


Tämän jälkeen maali onneksi loppui. Mitähän olisin maalannut seuraavaksi? Tuoli vaatii toisen maalauskerran vielä. Istuinosaan päällystykseen hain Eurokankaan palakoreista kangasta ja kiinnitin niittipyssyllä. Mutta kuosi paljastukoon vasta kun tuoli on valmis....

Martin säästyi osumilta maalaustouhussa. Suhtautuu myös muuten hyvin rauhallisesti tähän sisustustouhuun, kuten seuraavasta voi todeta...Kuvasarjan nimi: Martin vaanii palloa.

Maalaushan on tosi hauskaa! Kuten töissä joku oivallisesti totesi: "niin silloin kun maalailee jotain pientä ja kivaa". Amen.

Rakkaudella maalarinna,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...