sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pesämökin etsintää

Että voi koiran makuupaikan valinta olla hankalaa! Valikoimaa on nimittäin loputtomasti. Kauppojen valikoimissa on pääasiassa isoja koiran sänkyjä. Pienelle chihuahualle petiä etiessä valikoimat moninkertaistuvat nettikauppoja selaamalla. Kaikki alkoi viattomasti kurkistuksella Ebayn tarjontaan. Mansikkatelttoja, isoja koriseellisia virityksiä... Mutta suurin osa Ebayn valikoimasta oli ostettavissa vain Yhdysvaltoihin. Vaan on niitä nettikauppoja Suomessakin, eikä valikoima kyllä häviä rapakontakaisille. Vai mitä sanotte näistä:"Merimiehen unia koirallesi", "Makea sänky" ja "Tyylikäs pallotuoli plyyssipehmusteella". Mainoslauseet ovat kyllä lennokkaita. Aika tyylikäs varsinkin toi pallotuoli, mutta ihan pienelle pennulle en kyllä uskalla tuollaista ostaa. Tipahtaa vielä laidalta alas...

Mietin muutenkin minkälainen sänky olisi pienelle chihuahuapennulle paras. Ei liian korkeita reunoja, ei liian iso eikä liian kovaa materiaalia? Malleja ja materiaalivaihtoehtoja on niin paljon. Olisiko ns. kuomumallinen "pesämökki" hyvä? Vai pelkkä pehmuste? Siivoushelppous täytyy myös muistaa.
Todennäköisesti tulen päätymään johonkin ylläolevien kuvien kaltaiseen malliin. Matala reuna, pehmeä sisus ja hillitty väri.

Vaikka toisaalta onhan nuo mansikkasängyt ja meriaiheisia unia tarjoavat pedit ihan hauskoja, vai? :)

Rakkaudella,
Riikka

PS: Kaikki kuvat: http://www.zooplus.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe