maanantai 19. syyskuuta 2011

"Kotoilua"

Omenakaurapaistos! Se jos mikä kuuluu syksyyn. Ohjetta ei ole eikä tule, tämähän on fiilisblogi! ;) Mutta aika terveellinen tästä varmaan tuli, käytin nimittäin Kunto kaura -leseitä ja aitoa voita. Ja pikkusen vaan sokeria, silleen fiiliksen mukaan ja uuniin vajaaksi puoleksi tunniksi. Herkullista on!Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä. Olen siivonnut ylimääräistä roinaa kirpputorilla pois, ja koittanut miettiä asunnosta vaaranpaikkoja pikku koiralle. Pikku chihuherra muuttaa luokseni kun kasvaa ja oppii syömään itse! Nyt hän on neljän viikon kypsässä iässä, ja luovutusikä on kahdeksan-kymmenen viikon maissa, eli ehdin vielä moneen kertaan järjestää kaiken asunnossa ympäri ämpäri!

Tarvikkeiden ja kasvatusohjeiden selailussa on myös vierähtänyt tovi jos toinenkin. Ebayn ihmeellisessä maailmassakin on vaikka mitä. Sänky, kaulapanta, talutin, ruokakupit... leluja! Koirien lelut on muuten enemmän tai vähemmän pelottavan näköisiä, oletteko huomanneet? Mulkosilmäisiä hiiriä ja vaikka minkälaisia epäolioita... Chihuahua tarvitsee ilmeisesti paljon leluja, joten ei muuta kuin kumikanaostoksille! :D


Pari kasaantunutta lehteä...

Mikä teistä on sykyssä parasta? Iskeeko homing -fiilis? Innostaako "kotoilu"? En aio käyttää termiä enää koskaan, ei huolta! :)

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe