tiistai 13. toukokuuta 2014

Aamujen sankari

Olen ottanut tavoitteeksi ratkoa "mukavuusongelmia" jotka tulevat esiin usein, jopa päivittäin, mutta niitä ei tule ratkaistua pitkään aikaan kunnes hermo on vähällä mennä lopullisesti. Tiedättehän: maton kulma on aina rutussa mutta et saa aikaiseksi hommata sen alle liukestemattoa, tyynynpäällisen kulma irvistää mutta ompeleminen tuntuu ylitsepääsemättömältä hommalta joten piilotat tyynyn jonnekin pois silmistä tai vaikkapa nappi joka on löysästi kiinni mutta ennen kuin se tipahtaa kokonaan, tuntuu olevan kaikkea muuta mahdollista puuhaa. No, yksi yhtä vähän vakava pulma mutta sitäkin ärsyttävämpi usein toistuessaan liittyi mulla aamupalaan. (Kyllä, melkein joka-aamuinen ongelma siis!)

Minulla on tapana sekoittaa maitorahkaa mehukeittoon. Iittalan teema-kulhon reunat osoittivat rajallisuutensa joka aamu, kun sekoittaessani osa rahkasta tai keitosta läikkyi pöydälle. Auttamattomasti liian pieni kulho siis! Yhtenä aamuna sain tarpeekseni pöydän pyyhkimisestä ja käydessäni Prismassa ruokakaupassa koukkasin astiahyllylle. Mielessäni oli Iittalan Sarjattoman kulho, jonka muistin olevan reilun kokoinen mutta aika simppeli designiltaan. Hyllyllä oli nyt myös sesonkivärinä "tikki"-nimisestä kuosista punaista kulhoa. Ongelma + ratkaisu = ostopäätös. Ja niin tämä 0,58 dl vetoinen Sarjaton-kulho päätyi astiakaappiini.

Niin on nätti! Ja kätevä käytössä. Poissa on aamupalaongema. (Ja ei, en olisi voinut sekoittaa rauhallisemmin, kulho oli yksinkertaisesti liian pieni!)

Arjen pikku "ongelmat", onko tuttuja?

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...