lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kuppeja ja kelloja

Lauantaina mukavinta on tehdä ilman kummempia aikatauluja jotain kivaa. Tänään kiersin muutaman Tampereen kirppiksen (Kontti Lielahdessa ja Jonnan Kirppis Lielahdessa) ja teinkin aika monta löytöä. Retroherätyskello tarttui mukaan Jonnan Kirppikseltä ja etualalla näkyviä valkosia kuppipareja löytyi kuusi vain kahdella ja puolella eurolla Kontista. 

Kuppiin mahtuu noin 1,5 kupillista kahvia. Kivaa vaihtelua mukeille!

Oikeastaan etsiskelin pieniä koristeellisia kahvikuppeja, mutta niitä  en nyt päätynyt ostamaan. Myös keittiötölkit olivat bongauslistalla mutta niitä ei nyt osunut kohdalle. Sen sijaan löysin kaksi neulelehteä, koristeellisia pikkulusikoita, pienen pitsiliinan odottelemaan tuunausjuttuja, huivin, kotimaisen pienen olkalaukun ja keittiövaa'an.

Kierrätelettekö te säännöllisesti kirppiksillä? Ihan kaikilla mahdollisilla, vai onko erityisiä suosikkipaikkoja? Mun tulee käytyä aika harvoin, ja aina kun käyn mietin että pitäisi käydä useamminkin. Ehkäpä otan kevään tavoitteeksi tehdä kierroksia ainakin epäsäännöllisen säännöllisesti! Ei kun sellaistahan tämä nyt tähän asti on ollut :D

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...