keskiviikko 8. helmikuuta 2012

DIY: Nappihenkari


Niitä kertyneitä tuunausideoita lähtee nyt toteutukseen oikein urakalla, tässä seuraava. Tämä on jo sitä "tuunausta" enemmän kuin askartelua, myönnetään. Inspiraationa oli Kokkolan asuntomessujen Ivana Helsingin sisustama Lemminkäisen asunto, ja sieltä löytynyt henkari. Jos tämä olisi muotijuttu, nimenä olisi siis "kopioi tyyli"...

Kokkolan Asuntomessut ja IvanaHelsingin sisustaman asunnon kylpyhuone

Liimapyssy, rasiallinen nappeja ja kolme erilaista henkaria.


Sekalaisten nappien rasiasta poimitut sattumat, pientä sommittelua ja ensimmäinen (!) käyttökokemus kuumaliimapistoolin kanssa. Reippaasti aloin hommaan suojaamatta pöytää mitenkään, mutta selvisin kuin selvisinkin ilman pahempia tuhoja. Askartelu- ja liimailualusta olisi kyllä hyvä olla... Muistiin seuraavaa kertaa varten.

Ja valmista tuli!IvanaHelsikihenkaria on mukailtu siis hyvin vapaasti. Alunperin suunnittelin päällystäväni yhden henkarin kokonaan simpukankuorinapeilla. Ne ovat kuitenkin tosi hintavia, joten muutin suunnitelmaa. Sellainen olisi kyllä hieno tehdä vielä joskus, joten keräilyoperaatio alkakoon. Jos teillä siis pyörii nurkissa simpukkakuorinappeja, niin täällä otetaan sellaisia vastaan! Tai jos näette jossain edullisesti, niin saa vihjata. Hieman yli euro yhdestä napista on mielestäni aika kova hinta, varsinkin kun niitä menisi tähän hommaan aikamoinen määrä.


Hempeänvärinen nappihenkari pääsi testaukseen inspiraationa olleen alkuperäisen kappaleen tavoin kylpyhuoneeseen.


Napit - nastoja or not?

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...