sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Sunnuntai DIY: Sanomalehtiruukku

Nyt on vuorossa pitkästä aikaa askarteluaiheinen postaus. Hiljaisuus tällä rintamalla on ollut valitettavaa, ja johtunut aivokapasiteetin kuormittaneista muutosta, pikkukoiran viihtyttämisestä ja töistä. Silti mielessä on muutamia muitakin juttuja, jotka vain odottavat toteutukseen pääsyä. Tämä oli juuri oikea tänään toteutettavaksi, kun imuorointi unohtui ja kanerva sattuu olemaan henkitoreissaan vielä...


Kukkaruukku sanomalehdestä, idean löysin jouluaikaan blogikierroksella. Tarvikkeina yksinkertaisesti sanomalehteä (vältetään mainossivuja) ja jotain narua. Minä löysin äitini, tuon armoitetun askartelijan, pohjattomasta askartelutarvikevarastosta muutamaa paperinarua ja niintä.


Kätevää tässä ruukussa on, että sen saat tehtyä vaikka minkä kokoiselle kasville. Esimerkiksi pikkukuusi parvekkeelle saa tällaisesta näppärän suojan. Käytin pohjana Kukkaikkunasta ostamaani harmaata ruukkua, mutta ilmankin siis onnistuu. Sanomalehden sijaan voi kokeilla myös silkkipaperia, kuten All I Ever Wanted Is Here -blogin K.

Ennen

JälkeenProjektissa saattaa mennä yllättävän kauan aikaa, jos jää lukemaan sanomalehtien juttuja samalla... Mutta muuten tämä on nopea ja helppo toteuttaa! :)

Raikasta sunnuntaita!

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...