sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Designtorin Joulu

Jouluinen Designtori toi tänään joukon suunnittelijoita tuotteineen Pakkahuoneelle. Vaikka syksyn Designtorista ei kovin kauaa ehtinytkään kulua, oli näin joulualla ja myyjäisten ruuhka-aikana tapahtuma ehdottomasti paikallaan.


Samaa mieltä oli myös muutama muu kaupunkilainen, sillä kahdentoista aikaan Pakkahuone oli tupaten täynnä kiinnostuneita kiertelijöitä. Osa pöydistä oli myös Klubin puolella. Kierroksen aikana tungos hieman hälveni, mutta ihmisiä oli runsaasti. Hyvä juttu! Lisää toreja ja enemmän myyjiä kenties tulevaisuudessa!


Yritin katsella tavaroita tonttulasien läpi, mutta lopulta päädyin ostamaan "lahjoja" lähinnä itselleni. Syytän tungosta ja ajattelukyvyn hetkellistä hämärtymistä...En voinut vastustaa tätä Tyra Termanin origamirusettipantaa! Finnish luxury design, kuten käyntikortissa lukee. Pannat olivat kaikki aivan ihania ja valinnanvaikeus oli suuri, mutta päädyin tuollaiseen khaki/harmaa/kiiltelevään. Tuottajatyttöjen pikkujoulut ovat ensi viikolla Tampereella, kenties tämä pääsee silloin käyttöön?


 Toinen ostos oli Vainio.Seitsosen "Älypipo". Kuva on huono, mutta livenä malli on mitä parhain.


Kävittekö Designtorilla pyörimässä? Teittekö löytöjä?

Keväistä Toria odotellen...

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Gadgetissa oli virhe