lauantai 2. toukokuuta 2015

Wheyhey proteiinijäätelö


Törmäsin jo jonkin aikaa sitten Instagramissa kuviin Whey hey -proteiinijäätelöstä ja tätä herkkua piti ehdottomasti päästä maistamaan! Tänään testasin suklaanmakuisen Whey heyn vihdoin. Makuja on vielä suklaan lisäksi banoffee, mansikka sekä vanilja.
Purkkeja on tullut myyntiin esimerkiksi Tampereen Sokokselle josta itse ostin jäätelön tänään (banoffee olisi ollut listalla ensimmäisenä testivuorossa mutta sitä ei valitettavasti ollut!) sekä Lielahden Citymarketissakin olen tehnyt näköhavainnon näistä.  Kaikki jälleenmyyjät ympäri maan ovat listattun hyvin nettisivuilla. 

Yhdessä purkissa on 20 g heraproteiini isolaattia ja 150 ml annoksessa on 154 kcal. Makeutusaineena on ksylitoli. Tuote on myös lisäaineeton.

Millaista se sitten oli?
Suklaa oli aika makea ja tosiaan suklainen, minun makuuni hyvä. Koostumus oli hieman perinteistä jäätelöä venyvämpi ja voisin kuvitella että toimii hienosti vaikka kumottuna lautaselle ja tarjottuna annoksena marjojen kanssa, kuten monissa Instgramin kuvissa olikin Whey hey -tarjolla. Heti pakkasesta ottamisen jälkeen irronnee jo kumotessa purkista, mutta ehkä parhaiten jäätelö on lusikoitavissa pienen lämpenemisen jälkeen.

Kannessa on mukana muovinen lasta jäätelön syöntiin, mutta suosittelen ottamaan apuun lusikan. Itse otan seuraavan kerran lusikan käyttöön ja ehkä kokeilen kotona marjoilla koristeltua jäätelöannosta.

Jos mieli tekee jäätelöä ja etsit terveellisempää vaihtoehtoa niin tämän jäätelön syötyäni minulla oli ainakin olo että olen syönyt jäätelöä! :)


Purkin hinta on melko kallis (vajaa neljä euroa S-ketjussa), mutta ehkä tässä voi soveltaa sääntöä että osta herkkuja vaikka sitten vähän vähemmän - kalliimmalla. Kaikkia makuja tulee varmasti kokeiltua kesän aikana, ihana vaihtoehto jäätelöhullulle!

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...