lauantai 2. toukokuuta 2015

NelivuotiasRakkaudella Riikka blogi on jo nelivuotias! Kirjoittaminen on ollut mukavaa ja blogi toimii ikäänkuin muistikirjana. Juuri äsken harmittelin etten ole päivittänyt blogiin ohjetta New York juustokakkuun jota tein joulukuussa. Jos olisin kirjoittanut ohjeesta olisi helppo muistaa mitä ohjetta käytin! Ensimmäisen kirjoitukseni alle kirjoitin "Blogin kirjoittaja ei ole koskaa pitänyt päiväkirjaa" ja se tottavie pitää edelleen paikkansa, joten neljän vuoden taival on mielestäni hyvä saavutus. Ja niin, eräänlaisena päiväkirjanahan tämä blogi toimii!

Nyt kun synttärikakun kynttilät on näin virtuaalisesti puhallettu, olisi kiva kuulla kommenttinne siitä kauanko olette seuranneet blogia ja mitkä jutut ovat teistä hauskimpia? Mitä juttuja lukisitte mielellänne lisää?

Kiitos ihan jokaiselle seuraajalle ja erityiskiitos kommenteista, ne kaikki ilahduttavat ja toivon että kirjoittaisitte niitä enemmänkin! :)

Muistattehan että Rakkaudella Riikka on myös Instagramissa sekä Facebookissa, ja jokaisessa kanavassa on omia spessujuttuja tarjolla. Tykkää ja follaa siis, jos tykkäät follata! ;)

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...