keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Raikas melonikakku



RAIKAS MELONIKAKKU

1/2 hunajameloni
1/2 cantaloupe-meloni
1/2 vesimeloni

Kermavaahtoa
Vaniljarahkaa (esim. proteiinirahka käy)
Mansikoita (koristeluun ja kakun sisälle)

Mausteeksi vaniljaa maun mukaan, koristeeksi mantelirouhetta

Leikkaa melonit viipaleiksi ja sekoita vatkattu kerma ja rahka. Kokoa kakku kokoamalla meloniviipaleet päällekäin ja laita väliin kerma-rahkaseosta. Laita kakun keskelle halkaistuja mansikoita.

Kuorruta koko komeus kerma-rahkaseoksella ja koristele mansikoilla sekä mantelirouheella.

Varaa kakun leikkaamiseen terävä veitsi.

Ei muuta kuin nauttimaan! :)

Ystäväni teki tällaisen raakakakun joka sopii myös pähkinäallergikolle (joka voi syödä mantelia). Kerma-rahka ja mansikat tekivät tästä herkusta oikein kesäisen ja hieman mansikkakakkumaisen. Ohje saa minulta ainakin suoitukset! Tätä voisi kokeilla kerroksittain valmiiksi pieniin lasipurkkeihin kasattuna myös picnicille jälkiruoaksi?


Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...