RAIKAS MELONIKAKKU
1/2 hunajameloni
1/2 cantaloupe-meloni
1/2 vesimeloni
Kermavaahtoa
Vaniljarahkaa (esim. proteiinirahka käy)
Mansikoita (koristeluun ja kakun sisälle)
Mausteeksi vaniljaa maun mukaan, koristeeksi mantelirouhetta
Kuorruta koko komeus kerma-rahkaseoksella ja koristele mansikoilla sekä mantelirouheella.
Varaa kakun leikkaamiseen terävä veitsi.
Ei muuta kuin nauttimaan! :)
Ystäväni teki tällaisen raakakakun joka sopii myös pähkinäallergikolle (joka voi syödä mantelia). Kerma-rahka ja mansikat tekivät tästä herkusta oikein kesäisen ja hieman mansikkakakkumaisen. Ohje saa minulta ainakin suoitukset! Tätä voisi kokeilla kerroksittain valmiiksi pieniin lasipurkkeihin kasattuna myös picnicille jälkiruoaksi?
Rakkaudella,
Riikka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)