keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Hittimuki
Nämä hienot korvalliset lasitölkkimukit löysin ihan sattumalta, mutta kuinha hienot ja aika käytännöllisetkin ne ovat! Tilavuus on 3-4 dl eli siihen mahtuu hienosti vaikka aamupalasmoothie. Lasi on melko paksu, eli tuntuu kestävän hyvin suurpiirteisempääkin tiskausta ja kauniiseen reikäkuvioituun kanteen mahtuu hienosti paksu pilli (mustat paksut pillit ovat Tigerin valikoimista).

Clas Ohlson on mielestäni nykyisinaivan mahtava kauppa! Se on kuin ruotsalaisuuden ja nerokkuuden halpahalli siinä missä Granit on tyylitelty ja "hintava", Ikea isomman sisustuksen mekka (pisteet toki paperiosastosta ja onhan siellä pientavaraakin!) ja Hennes ja Mauriz vaatekauppa.

Kaikki edellämainitut ovat tietenkin suosikkiliikkeitäni, kun olen tällainen ruotsifani!


Liikkeessä on nyt juuri paljon kevät- ja kesätuotteita, esimerkiksi kylmälaukuista oli laaja valikoima ja paljon kokoja jäljellä! Ostin itselleni tuollaisen kuuden litran kylmäkassin joka mahtuu hienosti auton takapenkille tai vaikka toisen laukun sisälle! Lisäksi ostin lisää noita pieniä kannellisia maustepurkkeja, paketin mintunvihreitä paperisevettejä ja kaksi tölkkimukia. Niiden sivussa on muuten kokokuviointi!


Tölkkimukien mukana tuli muoviset kestopillit. Olen käyttänyt enemmän paperipillejä sekä Tigerin mustia paksuja pillejä, ne kun sopivat niin hyvin myös!

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

 1. Ostin eilen vastaavan lasisen mukin pillillä Suomalaisesta kirjakaupasta kolmella eurolla. Yksi ainoa oli jäljellä ja enempää ei kuulemma ole tulossa. Suosittu muki -tuumasi myyjä.

  Olen monesti harmitellut, ettei meillä ole Clasua. Sieltä löytää aina jotakin. Tigeristä nyt puhumattakaan. Mun lempparikauppoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee sitten sulle hyvä spesiaalimuki :) Nämä maksoivat myös kolme euroa kappale Clasulla! Toivotaan että mukeja tulisi lisää Suomalaiseenkin, kannattaisi varmaan tilata kun käyvät noin kaupaksi :)

   Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...