keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kevättä treenivaatteisiin!

Eilen illalla se tuli vihdoin, nimittäin saapumisilmoitus tekstiviestillä Elloksen paketista! Lähikauppaan saapuvat paketit ovat käteviä, sillä ainakin tuon naapurin Valintatalon aukioloajat ovat ihan lyömättömät. Postiin ei tunnu ehtivän viikolla koskaan ajoissa, joten olenkin ohjannut suurimman osan nettikaupoista toimittamaan paketit Pakettiautomaatteihin. Silti lähikauppa on paras ja kätevin noutopaikka ehdottomasti.

Tilasin Adidaksen kevätmalliston anorakin ja aprikoosin väriset Duramo -kengät. Neonoranssi on niin piristävä väri treenivaatteissa! Kävin kyselemässä aprikoosin väristä Adidaksen treenitoppia Koskikeskuksen Inter Sportista ja kuulin että kohta on tulossa ns toinen aalto kevään Adidasta myymälään. Vinkkinä jos joku muukin tykkää! Tämä monivärinen kuosi on mielestäni todella raikas ja kiva. Energinen! Värikkäät vaatteet ovat mieleeni noin yleisesti myös muuten. Aina väriä kun siihen on tilaisuus!


Kengät hohtavat neon-aprikooseina, vaikka kuvasta näkyy hieman huonosti myöhäisestä kuvausajasta johtuen :D Mutta kun en malttanut odotella!

Auringonvaloa odotellen! Tällä viikolla päästiin tekemään PT:n kanssa treeni vaihtelun vuoksi ulkona. Tälle viikolle on tiedossa vielä kolme treenikertaa, loput sisätiloissa tosin...

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...