sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Fitness vai fätness?

Olen seurannut jo pidemmän aikaa Avan kevään uutuussarjassa Fitnesspäiväkirjoissakin mukana olevan Eevi Teittisen blogia Minifitness. Eevi kirjoitti juuri ajatuksiaherättävän postauksen "Not so Minifitness" Eevi blogista paistaa positiivinen elämänasenne ja elämänilo! Ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani.Ihailtavan positiivinen kirjoitus! Toivon että jokainen voisi pysähtyä ja miettiä. Miettiä hetken, ennen kuin kommentoi negatiivisesti (sillä monesti se "rakentava" palutaute näissä aihepiireissä on usein melko.. no, tylyä!) ja toivon että jokainen voisi ajatella yhtä selväjärkisesti kuin Eevi omasta kehostaan!

Kaiken A ja O on oma hyvä olo! Kun kuuntelee itseään, voi hankalienkin tilanteiden edessä luottaa että tie ja suunta on oikea. Niin fyysisesti kuin henkisesti.

Fitnesspäiväkirjat Avalla ma 13.4. alkaen klo 21! Tuskin maltan odottaa!

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Vaikutat hyvin positiiviselta ja aurinkoiselta persoonalta, sulle taitaa elämä maistua - ja niin kauniskin oot! Vai ollaanko myö Riikat muutenkin positiivisia ;D

  Aivan mahtavaa löytää pitkien etsintöjen jälkeen näin elämältä maistuva blogi, jään ehdottomasti seurailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka kivasta ja ilahduttavasta kommentista! Kyllä se varmaan johtuu nimestä ;) Kiva että jäät seurailemaan, blogi on muuten myös Facebookissa jonne päivitän extrajuttuja ja tiedot uusista postauksista! :)

   Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...