tiistai 8. syyskuuta 2015

Yksi Red Latte, kiitos!Ystäväni kertoi juoneensa Tampereella Fazer Cafe Tempossa herkullista juomaa nimeltä Red Latte ja suositukset olivat niin vahvat että pakko oli päästä maistamaan!
Uudehko Fazerin kahvila oli vielä käymättä sopivasti muutenkin, joten tässä oli mainio syy vihdoin korjata tämä puute! Mielestäni Helsingin Kluuvikadun Faxerin kahvila on kiva, joten ajatuksena Fazerin kahvilan tuleminen kotikaupunkiin oli kiva uutinen. Viikonloppubrunssi on kuulemma saanut suosiota.

Mikä on Red Latte?

Red Latte
Red Espressoa (Rooibos)
Maitoa
Hunajaa
Kanelia

Rooibos Latte eli "Red Latte" on aitoa Rooibos teetä ja se on luontaisesti kofeiiniton vaihoehto kahville. Kermainen ja rauhoittava juoma toimi mainiosti ainakin testipäivänä, joka sattui olemaan ns. syyskuisen kolea.

Red Espresso -yrityksen sivuilla voi esimerkiksi tutustua Red espresso -pohjaisiin juomiin ja itse tuotteeseen. Hauska sattuma muuten, että kun lisäsin juomista kuvan Instagram-tililleni ja merkitsin sen tunnisteella "redlatte", sain kommentin ja tykkäyksen kuvalle kyseiseltä Red Espresso -yritykseltä. He kommentoivat että mukavaa nähda että Red Latte on rantautunut Suomeen. Mielestäni tällainen on aika luontevaa ja hyväntuulista someläsnäoloa yritykseltä.

Tämä oli ensikosketukseni Red Latteen joten esimerkiksi juoman valmistamiskeinoja kotioloissa täytyy vielä selvitellä. Voi kyllä olla että Red Latte saa jäädä ns. kahvilaherkuksi :)

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...