sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Ostosvinkit Desingtorille, nappaa nämä mukaasi!

Tässä kolme tärppiä jos suuntaat ostoksille Designtorille Tampereen pakkahuoneelle tänään sunnuntaina 4.5. Tori on avoinna kello 11-15.

1. AND-designin kierrätystuotteet
Monella myyjällä, muun muassa Designboxilla ja OmaShopilla on myynnissä Anna Nygård Designin kauniita ja ekologisia vanhoista sälekaihtimista taivuteltuja koreja. Koreja on useassa eri koossa. Viimeksi ostin tämän matalan korin, jota voi käyttää myös leviterasian suojana. Jääkaapistani löytyy myös litran tölkkiin sopiva suojus, käytän sitä mehukeittopurkin suojuksena. Luksusta arkeen!


Kaunis ja monikäyttöinen neliönmallinen ruukku toimii vaikka kasvin suojaruukkuna. Näihin saa lisäksi kansia, joten tätä voi käyttää myös säilyttimenä. Minä en kyllä malta luopua tästä kauniista suojaruukusta, joten ehkä ostan mieluummin vaikka toisen tällaisen samaan käyttötarkoitukseen!

2. HILE-design
Tuotteet on valmistettu lähituotantona ja käsin viimeistelty Suomessa kotimaisesta muotoon puristetusta koivuviilusta. Ostin tämän Sola-suodatinpussitelineen ja nyt tekisi mieli ostaa Kapu-kahvimitta ja pussinsulkija. Niin kaunis ja tyylikäs tämä tuote on!Aluksi säilytin telineessä taitettuja servettejä, mutta sitten päädyin käyttämään Solaa ihan sen "oikeassa" käyttötarkoituksessa. Mutta servettitelineenä se on myös tosi kaunis!

3. Tiskirätti
OmaShopin myyntipisteellä on myynnissä hienoja graafisia tiskirättejä, jollaisen suosittelen nappaamaan mukaan. Joulunaikaan ostin valko-punaraidallisen ja viimeksi mustavalkoisen. Kelta-valkoinenkin on ollut joskus keittiössä. Siispä raidallista tiskirättiä metsäsästämään, se on vinkki numero kolme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...