torstai 27. lokakuuta 2011

DIY: Lackin uudet vaatteet

Lack pöytä on Ikeatuote, joka löytyy varmaan melkein kaikilta kotoa. Kevyt, edullinen ja yksinkertainen malli, sekä tosi helppo koota. Mullakin on ollut Lack-pöytiä eri värisiä, ostettuja ja ystävältä muuton tieltä perittyjä vaikka kuinka monta. Pinta on kuitenkin herkkä kolhuille kovassa käytössä, mutta tällä idealla naarmuinen pöytä saa vielä uuden elämän hetkeksi aikaa ainakin. Ja kivan persoonallisen ilmeen!

Kuva: Craftynest

Yksityiskohtaisen ja tarkan ohjeen löydät Craftynestin sivuilta!

Täytyy varmaan kokeilla tätä! Mutta vasta muuton jälkeen, nyt täytyy yrittää hillitä tuunausprojekteja siihen asti. Laitan raporttia, jos päädyn tuunamaan tällaisen.

Raportoikaa, jos kokeilette! Vaikuttaa helpolta ja kuviossa voi olla vain taivas rajana. Esimerkiksi ihan pyöreä "tabletti" pöydän keskelle voisi olla myös hauska?

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Ihana idea, mut tulipa mieleeni et kuviot vois onnistua helpommin esim. Harrasteessa myytävällä "kontaktimuovin" kaltaisella muovilla. Kuoseja oli muutamia erilaisia (mm. puukuosi ja marmori).

    VastaaPoista
  2. Hyvä vinkki, voisinkin testata sitä sitten jos tällaisen tuunaan! Varmasti helpompi sommitella kuviot. Kiitti ideasta! :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...