keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Live. Laugh. Trust.

"Live. Love. Laugh." kuuluu yksi suosikkimotoistani, joten törmättyäni Sally's blogin -kirppisblogissa näihin mötiköihin, klikkasin ne itselleni samantien.En tiedä minne nämä "kivet" lopulta päätyvät, saa nähdä! Suositut blogaajien kirpputoriblogit tuntuvat ainakin tämän ostoksen perusteella toimivan hyvin. Olen myös tehnyt muutamia sisustuslöytöjä Facebookin kirpputoripalstojen kautta. Aika kätevää tehdä sunnuntainen "kirppiskierros" virtuaalisesti. Ja ainakin Tampereen alueen palstalla kaupat ovat toteutuneet vaivattomasti. Tuntuu myös kivalta kierrättää itselle kaappeihin jääneitä tavaroita ilman kirpputorille raahaamista ja pöydänsiistintäkierroksia. Varsinkin, kun kirppisviikolla kotiin tulee aina kannettua enemmän tai vähemmän tavaraa "poistojen tilalle"... :)

Ja miten söpö eteisessä laskujen seassa odottanut pakettikin oli! Samasta syystä tykkään nettikaupoistakin, sillä tilauksen saapuessa tuntuu kuin olisi saanut lahjan tai jonkun yllätyspaketin - varsinkin jos on jo ehtinyt unohtaa mitä tilasi!


Meillä on töistä meneillään tuotantotauko, ja tämän ja seuraavan viikon aikana pidetään syyslomapäiviä. Omat vapaani ovat ensi viikolla, sillä pieni chihu muuttaa luokseni lauantaina! Ensi viikolla siis totutellaan yhdessäeloon ja oloon "syysloman" merkeissä! Ulkomaillekin tekisi kyllä taas vähän mieli, varsinkin kun moni tuntuu lähteneen esimerkiksi Berliiniin. Mitäs tein syyslomaretken heti syyskuun alussa! :D


Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...