maanantai 29. lokakuuta 2012

Vohveleilla

Tampereen Ojakadulla sijaitsee ihana pieni kahvila kaupunigin pienimmässä kivitalossa. Vohvelikahvila ihastuttaa tunnelmallaan ja tietenkin herkullisilla vohveleilla makeannälkäisiä. Listalla on myös suolaisia vohveleita, mutta minun mielestäni makeat vievät voiton. Kävimme tyttöjen kanssa kahvilla viime perjantaina viikonlopun alun kunniaksi.


Jäätelövohveli (kyllä se jätski on siellä kermavaahdon alla...)
 Tampereelle muutettuani koulukaverit tutustuttivat minut Vohvelikahvilaan. Suosikkini oli pitkään jäätelävohveli, johon tulee vaniljajäätelöä kermavaahdolla ja kastikkeella höystettynä. Olemme toisinaan töissä kahvilan lähistöllä ja saatamme viettää kahvitaukoa silloin vohveleiden merkeissä. Kerran uskaltauduin poikkeamaan normaaleista tavoistani ja tilasin vuohenjuustovohvelin. Ja mikä makuelämys ja herkku se onkaan! Vuohenjuustoa, mansikkahilloa ja iso kasa kermavaahtoa vievät kielen mennessään.



Asiakaspaikkoja pienessä kahvilassa on noin viisitoista (kesällä myös muutama asiakaspaikka kadulla), joten pienellä seurueella on helpointa yrittää iltapäiväkahveille. Suosittelen vierailua, jos ette ole vielä käyneet :)

Herkullista viikonalkua!

Riikka

2 kommenttia:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...