sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku 1


Hyvää ensimmäistä adventtia! Täällä Tampereella aamu on valjennut valkoisena, sillä lunta on satanut yön aikana. Eilen olin glogijuhlissa ystävieni luona ja se oli erinomainen joulutunnelman luoja näin kuukauden alkuun. Tarjolla oli glögiä ja kaikkea muuta jouluista joululaulujen soidessa taustalla. Koti oli koristeltu jouluisesti ja olipa kuusikin koristeltu. Lisäksi päivällä tonttu oli hiippaillut asettelemaan pikkujoululahjoja kuusen alle, voi miten suloista joulutunnelmaa! 
Vieraana olleet lapset meinasivat seota sukkiinsa kun tonttu oli jättänyt heille pienen paketin. Voi sitä riemun määrää! Kyllä yhdessäolo ja kauniit koristeet jotka luovat tunnelmaa ovat joulunajassa parasta.

Jouluradio aloitti toimintansa myös 1.12 keskiyöllä, ja minä ainakin aion nyt kääntää joulukuun ajaksi autoradion sille taajuudelle. Kyllä pieni matka joulumaahan työmatkalla on ihan paikallaan, vai? :D

Laitoin eilen illalla kyntteliköt ikkunalaudoille ja kaivoin joulukoristeet esiin kaapin perältä. Ostin viime vuonna pienet olkipossut ja laitoin "Rakkauspossuiksi" nimeämäni parivaljakon punaisen kynttelikkönsä alle kuten viime vuonnakin. Plantagenissa on muuten hienoja joulukoristeita, joita kannattaa käydä kurkkimassa varsinkin lähellä jouluaattoa, kun alennusmyynnit koristeosastolla jo alkavat. Esimerkiksi olkikoristeita on aikaisempina vuosina ollut monenlaisia.

Rakkaudella Riikassa on joulukuun ajan joulukalenteri, jossa postaan teille kuvia, musiikkia ja muita joulusia juttujani. 

Onko siellä jo kyntteliköt ikkunalla?

2 kommenttia:

  1. Hei mulla on samanlaiset possut :) ostin plantagenista muutama vuosi sitten ja nimenomaan muutama päivä ennen joulua, kun olivat jo alessa.

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...