torstai 26. joulukuuta 2013

DIY: 2013 joulukortitSuurimman osan masking tapeista olen hankkinut Teippitarhasta tilaamalla. Yhden paketin mustavalkosia rullia ostin Ikeasta. Marraskuisilta Kädentaitomessuilta Pirkkahallista hankin jouluisia ja kultaisia teippejä näitä kortteja ajatellen, kun huomasin Teippitarhan olevan messuilla mukana. Teippitarhan osastolla oli kova kuhina! Esillä oli teline, jossa oli kuusi mallikorttia. Tuosta oikean alareunan kuusikortista lähdin muokkaamaan tämän vuoden omaa joulukortti-ideaani. Tai ihan samanlainenhan se oli, paitsi että kuusella ei ole jalkaa ja kerrosten välit ovat hieman leveämmät. Ostin myös latvatähdeksi kultaisia tähtitarroja. Kokeilin ensin tähden tekemistä leikkaamalla masking tapesta, mutta päädyin lopulta tarraan koska leikkaaminen oli tosi aikaavievää ja kiiltelevä tähti miellytti silmääni myös enemmän.
Teippitarhan osastolla oli esillä muutama mallikortti jouluiseen teippailuaskarteluun ideoiksi
Rullat olivat menneet hyvin kaupaksi, mutta valikoimaakin oli jäljellä kyllä aina sunnuntai-iltapäivään asti jolloin itse kävin messuilla.
 Tein useampaa eri korttia lopulta, tässä malli 1:

  Malli 2 oli kolmen kuusen kortti:

Malli 3 ja kultainen sekä punainen kuusi :)

Kaikissa korteissa käytin tekstinä etupuolella dymo-tarraa, ne ovat mielestäni aina vaan niin hienoja! Korttipohjat olivat kaksiosaisia suurimmaksi osaksi, ja sisälle kirjoitin ihan kynällä toivotukset. Mutta kanteen tein tarroja dymo-kirjoittimellani :)


Nämä kortit olivat helppoja ja nopeita! Saitteko te masking tape tai dymo-kortteja joulupostin seassa? :)

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija täällä kurkkimassa. Liityin lukijaksi. Ihana blogi sinulla. Minäkin olen kahtena vuonna tehnyt teippi joulukortteja :) Tervetuloa kurkkimaan myös minun blogiini: www.kotiaurorassa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! Tervetuloa seurailemaan, piipahdan vastavierailulle :) Mä olen hulluna noihin teippeihin, hyvä löytää kohtalontovereita :D

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...