sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Korkkarit ja muita kirppislöytöjä

Viimeaikoina on kirppiskierroksilla ollut onnea matkassa ja niin oli tänä viikonloppunakin! Pyörähdin tutun reitin Lielahdessa eli SPR:n Kontissa ja Jonnan Kirppiksellä. Jonnan kirppiksellä oli melkein kaikki pöydät täynnä ja asiakkaita riitti. Tuntui meno vilkastuneen, hyvä!

Ja mitä tarttui mukaan? No...

Kesäisiä korviksia Kontista...

 ... liina, josta tulee joko tyynynpäällinen tai sitten se saa jäädä pöytäliinakäyttöön. Lisäksi kaksi jalallista lasia. Kontista kaikki.



Pari pientä tuikkukippoa löysin Jonnan Kirppikseltä. Tuikkusesonki alkaa olla hiljenemään päin, mutta tällaiset pienet tuikut ovat juuri hyviä ikkunalaudalle. Lukemista löytyi myös, kun eräässä pöydässä oli pilkkahintaan lehtiä joiden joukossa vuoden alun kolme Hyvä terveys -lehteä.



Laukkusaldoon tuli myös lisäystä, kun Kontista löytyi parilla eurolla musta kotimainen nahkalaukku. Ja Jonnan Kirppikseltä bongasin beiget kiiltonahkaiset korkkarit. Juuri eilen selailin Pupulandia-blogia ja ihastelin gaalalookia, jossa mustaan pitsimekkoon oli yhdistetty vaaleat Marc by Marc Jacobsin kiiltonahkakorkokengät. Ei ihan Marcia, mutta tämä pari lähti silti mukaani kun osui niin sopivasti eteen!

Ei muuta kuin pus pus, näiden papukaijakorvisten tapaan! ;)

Rakkaudella,
Riikka


4 kommenttia:

  1. Täältähän löytyi mukava blogsi...aloin lukijaksesi.
    Aivan ihania löytöjä...tullaisen laukun tarvitsisin minäkin, eikä korkkaritkaan olisi pahasta...:)

    VastaaPoista
  2. Olipa hauska yhteensattuma että löysin blogisi ja pari postauksen jälkeen näkyy tutut kengät :) Kiva että ne löysivät hyvän kodin :D Niitä ei muuten ole käytetty ollenkaan, pari kertaa vain kokeiltu sisätiloissa. Harmitti luopua niistä kun ne sopivat käytännössä asuun kuin asuun, mutta ei auttanut kun koko oli väärä. Tosi kiva blogi sinulla, mukavaa kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, onpa uskomaton sattuma! :D Juu, hyvään kotiin pääsivät ja olen edelleen ilahtunut löydöstäni. Fiksuinta (vaikkakin tosi raskasta joskus.. :D) on luopua kengistä jotka ei vain sovi omaan jalkaan... Toivottavasti jäät seurailemaan blogia? :) Kiitos kun kommentoit, olipas hauska kuulla tämä, kivaa kesän odotusta sulle myös! :)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...