maanantai 2. heinäkuuta 2012

Remppa: Pienen kylpyhuoneen asialla

Muuttoviikolle mahtui myös kypyhuoneen kalusteiden etsintää. Remontissa on tarkoitus tuoda kylpyhuoneeseen pieni allaskaappi, poistaa vanha kulunut peilikaappi ja korvata se peilillä sekä valaisimella. Lisäksi mahdollinen lisäkaappi seinälle on tuumauksen kohteena. Kartoitin valikoimia surffaamalla netissä ja huristamalla kierroksen Micralla lähitienoon liikkeissä.

Starkki, K-Rauta ja Bauhaus on kierretty. Tässä muutamia poimintoja tarjonnasta.

Peili valolipalla Starkissa.

Kapeita kylpyhuoneryhmiä Starkilla.

K-Rauta
Kylpyhuoneen valonlähde on tällähetkellä peilikaapin yläkulmassa oleva loisteputkivalaisin. Muovinen ja hieman osumaa saanut kapistus ei ihastuta, joten kaappi saa lähteä. Valaisin peilin päälle on etsinnässä, mutta valikoima ei hivele silmää. Pienet lamput tuntuvat olevan kovin... no, rumia! Koska tilassa ei ole kattovalaisinta erikseen, täytyy valinnassa huomioida valitun valaisimen valoteho. Myös käytettävyys täytyy pohtia, ja mahdollisten polttimoiden vaihdon helppous ja taloudellisuus. Kun kylpyhuoneen lamppu palaa, ei voi kovin kauaa hiippailla kynttilänvalossa! :D

Märkätilojen valaisimia K-Raudassa
 IP44-merkitty valaisin sopii märkätilassa käytettäväksi.

Matka jatkui Pirkkalan puolelle jättimäiseen Bauhausiin. Kylpylämaailma hämmensi koollaan, mutta vierailu osoittautui pian oikein kannattavaksi.

Elite -kalusteryhmä Bauhausissa
Myyjä tuli heti jututtamaan ja auttoi bongaamaan suuresta valikoimasta kapeat allaskaapit ja kalusteryhmät. Ensimmäisenä silmään osui tämä Elite -kalusteryhmä. Allas, kaappi korkeakiilto-ovin ja seinin sekä yksinkertainen suorakaiteenmuotoinen peili kuuluvat kauppaan.

Pirkkala Bauhaus ja Elite -ryhmän pieni allas

Bauhausin valaisinvalikoimista
 Siro valaisin, mutta suojakuvut ovat niin ohuet että polttimo häikäisi silmään. Ehkä polttimon valinnalla tilanne voisi korjaantua? Sirosta olemuksesta plussaa.

Kapeita kylpyhuoneryhmiä lisää. Allaskaappeja monissa väreissä.
 Pinnoitettuja kaappeja löytyi montaa väriä monen sisustajan makuun. Hieman vihertävä kuva, sorry...

Kivoja kehyspeilejä, eikä hinta huimaa päätä Bauhausissa. 
 Bauhausissa oli myös tosi laaja valikoima peilikaappeja ja peilejä. Monenlaisia, myös muualle kuin kylppäriin sopivia. Esimerkiksi nuo ylläolevat hieman romanttiset kehyset voisivat sopia vaikka mihin huoneeseen. Mökille?

Peilejä ja peilikaappeja on myös iso valikoima Bauhausissa. 
Valopeili miellytti mun silmääni! Ihana tasainen valo olisi omiaan meikkailuun? Jututin myyjää polttimoiden vaihdosta. Kuulemma helppoa, mutta ison peilin irrottaminen takaosasta on kuitenkin hieman hankalan kuuloista puuhaa. Näitä valopeileja löytyisi muuten kolmessa koossa, jos joku muukin  ihastuu sellaiseen! ;)

Olisipa kylpyhuoneessa kattovalaisimen paikka! Sinne tulisi varmasti kattokruunu. No, jospa vielä joskus... johonkin kylpyhuoneeseen.

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Pitää käydä hakemassa tuollainen pieni harmaanvärinen allaskaappi joku päivä! Tykkään siitä tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bauhausissa on varmasti valikoimaa, vaikka näiustä kuvista onkin hetki vierähtänyt :) Tsemppiä remonttiin, toivottavasti saat omannäköisesi lopputuloksen! :)

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...