sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Maalaushommia

Olohuoneen tehosteseinä on saanut uutta väriä pintaansa!

Ennen
Jälkeen
Värinä Tikkurilan Myytti. Kuvassa tumma violetti on juuri maalattu, joten oikeasti seinä ei ole aivan noin kiiltävä. Ihan mattapintainen se ei kuitenkaan ole.

Tämä oli ensimmäinen maalaushommani ikinä! Varusteissa olisi ollut parantamisen varaa, mutta kaikille  kotisisustajille ja remontoijille tiedoksi: kyllä Ikean jakkarallakin saa maalattua yhden tehosteseinän. Ja pientä apupöytää voi näppärästi käyttää apupöytänä kun sen huputtaa vaikkapa jätesäkillä... :) Lemmikkielämet voit pitää pelipaikoilta pois pienillä siirrettävillä apupöydillä, jotka saat näppärästi liikuteltua tien tukkeeksi. Martinia kiinnosti touhu kuitenkin sen verran, että työnsi päänsä seinän ja valkoisen esteen välistä. Tuloksena pieni violetti poskiraita. Onneksi maali oli vesiohenteista...


Maali kuivui nopeasti, joten koko urakka oli yhdessä sunnuntaissa valmis. Tykkään lopputuloksesta itse todella kovasti! Kulmaukseen tulee työpöytä, ja nurkkaus on vain yhtä seinähyllyä vaille "melkein valmis"... Joten pian seuraa lisää kuvia! :)

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...