perjantai 6. tammikuuta 2012

Slate Cheese Board

Juustot, nuo ihanat herkut! Ja mikä olisi ihanampaa, kuin herkullinen kattaus... Mitä sanotte tästä nettibongauksesta?


Kuvat: Slate Cheese Board / White Collection

Kuvien  tarjottimelta puuttuu briejuusto, tuo kohotetun arjen lippulaiva. Hauska idea toi liidulla kirjoitus myös.

Kotona alkaa olla tavarat paikoillaan,  mutta paljon on vielä järjesteltävääkin. Kattovalaisimet on nyt hankittuna, ne odottelevat säähköverkkoon liitäntää enää. Yksi on kirppislöytö, yksi kotimaista designia ja yksi krumeluuri ihanuus. Meidän aamurutiineihin tulee muutos kattovalaisimen myötä, nyt me on nimittäin Martinin kanssa kierretty heti herätyksen jälkeen koko asunto ympäri sytytellen pöytävalaisimia ympäriinsä. :)

Pikkukoira on muuten ihan päästä pyörällä tästä vapaapäivästä kotona. Ei suostu leikkimään yksin lattialla, vaan vaatii olla mieluiten sylissä, ihan kokoajan mielellään. Pomppu sohvalle ei vielä onnistu, mutta pystysuoraan ylöskiipeäminen sohvanreunaa pitkin kyllä onnistuu.

Rentoa loppiaista, juustolautasten kanssa tai ilman! :)

Rakkaudella,
Riikka

2 kommenttia:

  1. Ihania juustoja, nam! Ihana idea toi liidulla kirjotus :) ja Stilton <3 maistoin ekaa kertaa tänä jouluna kunnon aitoa stiltonia ja oli kyllä hyvää! mut vuohenjuuston korvaisin kyl oitis briellä, vuohenjuusto on pahaa :D
    t.nora :)

    VastaaPoista
  2. Pitää ehkä metsästää tuollainen jostain! Mä en ole maistanut Stiltonia, täytyy varmaan korjata tilanne :) Vuohenjuusto ja kana ne yhteen sopii, mutta muuten on kyllä munkin makuun liian voimakasta.... Välimereh gouda on mun suosikki myös, herkullinen juusto! :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...