perjantai 9. joulukuuta 2011

Ruokakuppeja ja sairastupakertomuksia

Vähän yli viikon olemme nyt asuneet uudessa kodissa. Pieni chihu on viihtynyt ja kotiutunut myös hienosti tänne. Työpäivät se viihtyy itsekseen, ja jää aamulla kiltisti kotiin. Martin saikin "palkkioksi" uuteen kotiin uudet hienot ruokakupit Mustista ja Mirristä.


Tällä viikolla olen ollut ulkokuvauksissa, ja kuin virkeää iltaa piristääksemme järjestimme eilen kivan hässäkän tänne illaksi. Chihuahuan sairastuvan nimittäin! Leikkasimme kynsiä pitkästä aikaa (yllättävän sopuistasti) ja leikkasin pikku kynttä verikynteen saakka. Siitähän se riemu alkoi! Paikkasin pientä käpälää kuin oman sormeni viikko sitten: wc paperia ja hiuslenkillä kevyt sidos.


 Kaikkihan arvaavat miten hyvin tämä päättyi. Yhtä vaikeaa saada potilas pysymään paikallaan, kuin ratkaista Euron vakausongelmat. Onneksi meillä oli kylässä ystäväni Lotta, ja lähinnä sisar hento valkoinan saatiin pysymään ruahallisena. Taisin nimittäin itse järkyttyä enemmän kuin Martsu....


Opin myös, että tässä tilanteessa olisi voinut tassun tökätä perunajauhoon. Se hyydyttää haavan. Ei muuta kuin perunajauho-ostoksille siis...

Nyt töihin, ja illalla siivoamaan pieniä verisiä tassunjälkiä, jotka Martsu ehti tänne töpötellä sidoksista huolimatta! :) Potilas voi hyvin ja on reipas (sairaanhoitajan henkinen tila vielä hieman epävakaa järkytyksestä).

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...