torstai 10. marraskuuta 2011

DIY sormineulottu lenkkihuivi

Syksyisin iskee usein salakavala kutomisinto! Neulominen, kutominen... you name it! Viime vuonna innostuksen iskiessä aloin kutoa tuubihuivia. Enkä mistä tahansa langasta, vaan ihanasta Novitan Crystal -langasta. Ahkerasti kudoin pyöröpuikoilla paksua lankaa ja kolme kerää syönyt työ painoi todella paljon. Hyödyllistä sinänsä, samalla tuli käsitreeniä sormille ja käsivarsille? No, mutta kaulassa tuo kaunistus oli ihan liian raskas pitää. Niinpä tuo käsityöväkerrys sai jäädä kaapin perälle.

Vaan mitään ei kannata heittää pois! Löysin netistä ohjeen sormineulontaan, ja tää epäonnistunut käsityö tuli mieleeni. Ei muuta kuin purkamaan, ja uutta ohjetta kokeilemaan!

Helppoa, ja sopii hyvin paksuille langoille. Sormien kanssa neuloessa joutuu keskittymään, ettei mene sormet ja langat solmuun :D
Ohje Kangasaitan sivuilta, täältä!

Rakkaudella,
Riikka

PS. Tämä on muuten Rakkaudella Riikka -blogin 100. postaus! Kiitos lukijoille, samaan malliin jatketaan! :)

2 kommenttia:

  1. Piti munkin kokeilla tuota ohjetta. Hämmästyin miten kiva huivista tulikin! :) Onko tässä sun huivissa vaan 1 kerä vai enemmän? Ite tein yhdestä kerästä ja jäi omasta mielestä vähän lyhyeksi, jos kietoo kahdesti kaulan ympäri..

    - Hansu

    VastaaPoista
  2. Tein tuon purkamalla viime talvena kudottua tuubihuivia (josta tuli ihan liian painava...) ja muistaakseni siihen meni silloin 3 kerää tuota Novita Crystalia. Veikkaisin että purin siitä huivista nyt tätä varten lankaa n. kahden kerän verran... Noin suurinpiirtein! :)

    VastaaPoista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...