torstai 15. syyskuuta 2011

Runollista kuoharia

Syksy on täällä. Sadetta on jatkunut jo muutaman päivän, ja pienen köhän jälkeen muisti taas että takkia taitaa olla syytä jo pitää kiinni. Mutta on syksyssä paljon kivaakin mun mielestä jos ei lasketa vesisadetta jolloin on itse ulkona! Kynttilät, villapaidat, kaulahuivit, teen juominen, istuminen sisällä ja ulos ikkunasta sateiseen ja synkkään ilmaan katselu (vielä kun olisi leveät ikkunalaudat!). 


Kuten totesin ystävälleni, syksyllä saa luvan kanssa olla hiukan runollinen! Istua ja katsella sateeseen ja kuunnella hienoja biisejä. Siis niitä melankolisempia, joita ei huvittanut kesällä kuunnella. Ja lisäksi, jos huvittaa, voi nukkua vaikka päiväunet. Kynttilätunnelmointi on tosi helppoa varsinkin, jos on sattunut vaihtamaan olkkarin kattolampun johonkin toiseen huoneeseen ja suurin osa asunnosta on iltaisin "tunnelmallisen" hämärä....

Kuohuviini kuuluu ehkä perinteisemmin kesään, mutta katsokaa mitä löysin uuden Keittiö & Kattaus -liikkeen ikkunasta.
Mucha kuvioituja kuoharilaseja! Niiden jalatkin ovat kivan värikkään koristeellisia. Kyllä tuollainen lasi tekisi kuoharistakin runollisen syksyisen drinkin, eikö vain?

Muutenkin liikkeessä oli kivan näköistä lasitavaraa, kuten noi punakukkaiset maljakot.

Rakkaudella,
RiikkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...